Inschrijven

Liantis Awards : is jouw idee goud waard?

Blink je als student of professional uit in hr of preventie? Grijp dan nu jouw kans. Schrijf je in voor de Liantis awards 2019 op 10 oktober en ga voor eeuwige roem, een unieke award … en spetterende prijzen!

Liantis awards voor professionals

werkgevers

Personeelsbeleid

Hoe haalt jouw onderneming of organisatie meer uit haar medewerkers? Hoe beloon je medewerkers die voor een meerwaarde zorgen? Hoe zorg je voor een optimale sfeer op de werkvloer? Overtuig de jury van jouw unieke aanpak en zet jouw onderneming of organisatie in de spotlights!

Neem nu deel

awards 2

Preventie en welzijn

Hoe zet je wettelijke verplichtingen om in investeringen die renderen? Hoe doordring je jouw medewerkers van het belang van veiligheid? Hoe ga je om met pesten op het werk? In eender welke omgeving – van kmo tot een uit de kluiten gewassen organisatie – kan een doordachte visie het verschil maken. Stel jouw project nu voor aan onze jury en win!

Neem nu deel


Liantis awards voor studenten

Je investeert bloed, zweet en tranen in je eindverhandeling of masterproef. Een mooi cijfer op je diploma halen is één iets. Maar waarom niet hoger mikken? Wie weet, sleep je wel een Liantis award in de wacht …

studenten samen

Personeelsbeleid

Een eindverhandeling die een vernieuwend licht werpt op een klassiek hr-topic? Een verrassende studie naar het effect van teambuilding? Een eindwerk over opleidingstrajecten die meer halen uit medewerkers Psycholoog in spe, hr-manager van morgen of aspirant-econoom met een voorliefde voor mensenzaken … Deel jouw verfrissende kijk met onze jury en verzilver je harde werk!

Neem nu deel

studenten 2

Preventie en welzijn

Ben jij dé preventieadviseur van de toekomst? Zet je jouw psychologisch inzicht om in bruikbare concepten voor de bedrijfswereld? En vooral: schreef je hier een eindwerk over dat er mag zijn? Ga er dan voor en ding mee naar een prestigieuze award! Wie weet kan je op je eerste cv meteen al uitpakken met een gouden troef …

Neem nu deel